top of page

INDUSTRIA AEROSPATIALA

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

CAMERELE CURATE IN INDUSTRIA AEROSPATIALA

Pe masura ce lumea se schimba si noile tehnologii sunt dezvoltate, industria aerospatiala creste si ea devenind din ce in ce mai relevanta. Ingineria si productia aerospatiala sunt cunoscute ca avand standarde inalte atat pentru calitatea produselor cat si pentru mediul de lucru datorita naturii critice a acestor produse. Conform ASTM E2352 camerele curate pentru industria aerospatiala trebuie sa indeplineasca cel putin nivelul ISO 7 conform ISO 14644 sau Clasa 10,000 conform Standardului Federal 209.

Cand vine vorba despre standardele riguroase ale ingineriei si productiei aerospatiale, Cleanroom Expert concepe, creeaza si instaleaza cele mai bune camere curate modulare-industriale disponibile comercial in Romania. Pentru nivelul inalt de control necesar domeniului aerospatial oferim camere curate de tip Hardwall.

 

Acestea sunt concepute pentru a satisface cele mai restrictive cerinte si clasificari si pot fi de sine statatoare sause pot incorpora in spatiul existent - pereti, sistem HVAC etc. Camerele noastre curate de tip Hardwall pot oferi mediul ambient necesar pentru aplcaitiile in domeniul aerospatial cu un grad mare de versatilitate, permitand modificarea amprentei camerei dupa cum este nevoie ulterior instalarii.

Totodata pentru cerinte stringente si lipsa de spatiu sau pentru optimizarea costurilor initiale ale investitiei putem oferi si hote cu flux laminar ISO 5

Camerele noastre curate pot incorpora o varietate larga de surse de iluminare, sisteme de creare a fluxului de aer care pot incorpora unitati HVAC existente sau sisteme de filtrare HEPA multi-etapa - o necesitate pentru mentinerea puritatii aerului si eliminarea contaminarii.

Pentru a descoperi solutiile oferite de Cleanroom Expert precum si despre serviciile de design, mentenanta si instalare a camerelor curate da-ne un telefon! Vei avea ocazia de a discuta cu un inginer despre nevoile tale cu privire la camerele curate.

HARD WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai inalt (clasa ISO 5 - 6). Finisarea peretilor face atractiva abordarea hardwall si pentru clase de curatenie mai joase (clasa ISO 7-8) pentru ca peretii sunt mai usor de curatat decat cei softwall. 

bottom of page