top of page

DESPRE NOI

Cine suntem

Cleanroom Expert este o firma dedicata camerelor curate modulare si  consumabilelor pentru camere curate - capital 100% romanesc. Iti oferim doar produse de calitate si servicii de cel mai inalt nivel.

Persoanele din spatele acestui website au ani de experienta in domeniul echipamentelor de inalta tehnologie destinate cercetarii si dezvoltarii de procese noi, ani de experienta in domeniul serviciilor pentru laboratoarele de cercetare si controlul calitatii si cu experienta in domeniul camerelor curate. Tocmai de aceea intelegem nu numai necesitatea de a te proteja pe tine ca utilizator, cat si necesitatea de a proteja procesul sau produsul din camera curata.

Tu poate ca nu ai atata pasiune pentru camerele curate (si de ce ai avea?), insa noi suntem pasionati si aceasta inseamna ca poti avea incredere in Cleanroom Expert cand vine vorba de produse de calitate, servicii de calitate si buget rezonabil.

Valorile companiei noastre

Ne luam in serios responsabilitatea de a ne proteja clientii cu produse de cea mai inalta calitate, de a le oferi un serviciu ireprosabil, fiabil, flexibil.

bottom of page