top of page

PRE-FABRICARE

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

Pre-Fabricare

ITI FACEM VIATA MAI USOARA

Ne ocupam doar de camere curate modulare pentru ca stim ca iti fac viata mai usoara. Sunt mai usor de curatat, mai ieftine si - cel mai important - procesul de instalare si extindere ulterioara este mult mai facil. Indiferent daca adaugi module la o camera existenta sau instalezi o camera complet noua, un produse Cleanroom Expert poate fi instalat in foarte scurt timp. Componentele produselor Cleanroom Expert sunt prefabricate de noi in asa fel incat tot ce mai trebuie facut este sa fie asamblate in locatia ta. Si nici macar nu trebui sa faci TU asta, ne ocupam noi de tot! 

PREFABRICAREA

Toate componentele camerelor noastre sunt prefabricate, insa ar trebui mentionat si faptul ca desi sunt prefabricate se pot instala in mod foarte simplu sas-uri de trecere pentru materiale sau echipamente mari. Nu este nevoie sa iti faci griji asupra modului in care anumite echipamente vor incapea in camera ta curata sau cum poti monta in mod corect un sas, noi am luat deja asta in considerare si design-ul camerei s-a facut in consecinta.

Prefabricarea inseamna ca toate componentele (structura, pereti, usi, paneluri etc.) sunt construite off-site reducandu-se astfel riscurile de securitate sau nevoia de specialisti la locul de instalare (ex. electricieni). De exemplu usile pot fi livrate ca sisteme hibride cu manere, paneluri, yale etc. 
 

Aceasta abordare de constructie off-site permite beneficiarului sa ramana in bugetul alocat si sa aiba un timp de livrare clar specificat pentru a putea lua decizii in avans. Se aloca astfel mai mult timp stadiului de proiectare care este cel mai improtant si complex, ceea ce asigura acuratete si reduce timpii de instalare. Astfel beneficiarul sufera un disconfort minim, avand in timpul instalarii un spatiu de lucru mai curat, mai sigur si mai putin congestionat cu scule, utilaje si personal, cu mai putine resturi inutile contribuind astfel la protejarea mediului.  

Prefabricarea ofera o instalare mai precisa, toate elementele fiind concepute, produse si apoi pre-asamblate pana la nivelul permis de conditiile posibile de livrare la locatia beneficiarului, asigurandu-se astfel terminarea in timpul alocat.

De ce sa alegi pre-fabricarea camerei tale curate?

Cel mai mare avantaj al prefabricarii este scaderea timpului de instalare la locatia beneficiarului impreuna cu cresterea calitatii produsului, cresterea consistentei calitatii produselor de la o livrare la alta sau in cazul unor extinderi ale produselor existente, reducerea erorilor si defectelor. Aceasta duce la o crestere a valorii produsului, a eficientei si sustenabilitatii. 

 

Reducerea timpului de instalare inseamna scaderea disconfortului aparut la locatia beneficiarului in timpul instalarii sau uneori eliminarea situatiilor in care activitatea beneficiarului necesita intrerupere totala.  Prefabricarea, cu toate beneficiile sale, constituie o abordare sustenabila pentru viitorul camerelor curate. 

Designul si prefabricarea simultane reduce timpii de livrare la un minim, previn stagnarea livrarii si aparitia necesitatii de suplimentare a bugetului alocat. 

bottom of page