top of page

INSTALARE

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

Instalare

ITI FACEM VIATA MAI USOARA

Ne ocupam doar de camere curate modulare pentru ca stim ca iti fac viata mai usoara. Sunt mai usor de curatat, mai ieftine si - cel mai important - procesul de instalare si extindere ulterioara este mult mai facil. Indiferent daca adaugi module la o camera existenta sau instalezi o camera complet noua, un produse Cleanroom Expert poate fi instalat in foarte scurt timp. Componentele produselor Cleanroom Expert sunt prefabricate de catre noi in asa fel incat tot ce mai trebuie facut este sa fie asamblate in locatia ta. Si nici macar nu trebui sa faci TU asta, ne ocupam noi de tot! 

INSTALARE

Avem o echipa de instalatori profesionisti care iti vor instala camera curata ISO 8 - ISO 5 cu disconfort minim pentru procesele si colegii tai. De asemenea tu si colegii tai veti fi instruiti cu privire la modul de utilizare al camerei curate, procedurile de mentenanta si bune practici in camera curata. Toate aceste se vor regasi de asemenea si in manualul care se livreaca impreuna cu camera ta curata.

RESTRICTII DE TIMP

Cea mai buna parte a unei camere curate Cleanroom Expert este usurinta de instalare. Viteza mare de instalare este obtinuta prin prefabricarea tuturor pieselor. Camerele curate softwall pot fi instalate in doar cateva ore (in functie de dimensiune), iar camerele curate hardwall in doar cateva zile. Stim ca proiectul tau este important pentru tine si ca vrei sa incepi cat mai repede. Cu  camerele curate Cleanroom Expert proiectul tau va putea incepe aproape imediat.

FACTURA DE CURENT

Pregatim camera pentru utilizare folosind doar paneluri LED de cea mai buna calitate, pentru fiabilitate ridicata si consum redus de energie. De asemenea unitatile noastre de filtrare si ventilare sunt economice, silentioase si fiabile. Pentru o mai buna gestionare a consumului de curent electric putem incorpora sisteme de automatizare pentru opriri sau reduceri automate ale consumului de energie atunci cand procesele din camera permit acest lucru. Toate acestea au un singur scop: utilizarea corecta a camerei curate va putea fi facuta cu un minim de energie electrica.

STRUCTURA

Camerele nostre curate pot fi facute sa incorporeze pereti existenti sau pot fi de sine statatoare. Sunt construite folosind cadre de mare rezistenta de care se ataseaza tavanul solid pentru a asigura o rezistenta structurala deosebita si care nu se deformeaza in timp. De asemenea luam toate masurile necesare pentru a avea un flux controlat de aer tinand cont de specificul proceselor si locatiei camerei. Totodata design-ul este facut in asa fel incat curatenia sa poata fi facuta cat mai usor, acumularile de particule sa fie cat mai reduse. Tavanul este si el adus la fata (neuniformitati de nivel de ordinul a maxim +/-1mm) pentru a permite curatarea facila, iar echipamentele de deasupra camerei sunt mascate cu pazii pentru un aspect uniform si placut. 

PREFABRICAREA

Deja am mentionat ca toate componentele camerelor noastre sunt prefabricate, insa ar trebui mentionat si faptul ca desi sunt prefabricate se pot instala in mod foarte simplu sas-uri de trecere pentru materiale sau echipamente mari. Nu este nevoie sa iti faci griji asupra modului in care anumite echipamente vor incapea in camera ta curata sau cum poti monta in mod corect un sas, noi am luat deja asta in considerare si design-ul camerei s-a facut in consecinta.

Prefabricarea inseamna ca toate componentele (structura, pereti, usi, paneluri etc.) sunt construite off-site reducandu-se astfel riscurile de securitate sau nevoia de specialisti la locul de instalare (ex. electricieni). De exemplu usile vor fi livrate ca sisteme hibride cu manere, paneluri, yale etc. 
 

Aceasta abordare de constructie off-site permite beneficiarului sa ramana in bugetul alocat si sa aiba un timp de livrare clar specificat pentru a putea lua decizii in avans. Se aloca astfel mai mult timp stadiului de proiectare care este cel mai improtant si complex, ceea ce asigura acuratete si reduce timpii de instalare. Astfel beneficiarul sufera un disconfort minim, avand in timpul instalarii un spatiu de lucru mai curat, mai sigur si mai putin congestionat.  

Prefabricarea ofera o instalare mai precisa, toate elementele fiind concepute, produse si apoi pre-asamblate pana la nivelul permis de conditiile posibile de livrare la locatia beneficiarului, asigurandu-se astfel terminarea in timpul alocat.

MENTENANTA

Cleanroom Expert nu doar ca face design-ul, livreaza si instaleaza camere curate. Noi de asemenea oferim mentenanta pentru camerele noastre curate. Cleanroom Expert poate echipa camera ta curata cu furnitura specifica, echipamente sau spatii de stocare. Ne putem asigura de asemenea ca detii si folosesti consumabilele corecte pentru procesul tau in camera curata, ca detii si folosesti in mod echipamentele pentru testarea camerei curate astfel incat sa o poti mentine in standard in permanenta.

bottom of page