top of page

INDUSTRIA FARMACEUTICA

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

CAMERELE CURATE IN INDUSTRIA FARMACEUTICA

Industria farmaceutica este supusa unor reguli extrem de stricte, iar camerele curate in consecinta trebuie sa atinga perfromante inalte si sa satisfaca standarde exigente. In general camerele farmaceutice necesita un nivel de curatenie ISO 5 (Clasa 100 conform Standardului Federal 209), care necesita un numar de 240-600 de schimburi de aer pe ora si o acoperire a tavanului intre 35% si 70% pentru a mentine un mediu de maxim 100,000 de particule de 0.1 microni pe metru cub. Cleanroom Expert concepe si instaleaza camere curate care satisfac aceste cerinte. Camerele noastre modulare pot fi de sine statatoare sau pot incorpora peretii sau structurile existente.

Cleanroom Expert de asemenea ofera sisteme de filtrare multi-nivel care folosesc pre-filtre si filtre HEPA, o varietate larga de optiuni de iluminare sau sisteme de curgere laminara a aerului care pot fi integrate cu sistemele HVAC existente.

ILUMINARE

PANELURI LED

BENZI LED

TUBURI NEON

FILTRARE

PRE-FILTRE

FILTRE HEPA

FILTRE ULPA

Pentru a descoperi solutiile oferite de Cleanroom Expert precum si despre serviciile de design, mentenanta si instalare a camerelor curate da-ne un telefon! Vei avea ocazia de a discuta cu un inginer despre nevoile tale cu privire la camerele curate.

HARD WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai inalt (clasa ISO 5 - 6). Finisarea peretilor face atractiva abordarea hardwall si pentru clase de curatenie mai joase (clasa ISO 7-8) pentru ca peretii sunt mai usor de curatat decat cei softwall. 

bottom of page