top of page

CAMERE CURATE TEXTILE SPHAIRLAB

Made in Germany

Este o camera curata facuta din material textil foarte rezistent cu design inovativ. Datorita fluxului de aer optimizat este ieftina ca materiale si costuri de utilizare. Poate fi folosita pana la clasa ISO 7 de curatenie, se instaleaza si dezinstaleaza usor. Fiecare camera se livreaza cu documentatie completa de construire si certificat de acceptanta conform clasei ISO. Se asigura documentatie completa cu privire la materiale, certificate de construire si aprobari.

SphairLab

DETALII

1_4.jpg

VENTILATIA

Contine un sistem inteligent de ventilare in centru. Aerul curat este distribuit uniform dinspre tavan cu ajutorul unui material textil special. Exhaustarea se face prin flapsurile de ventilare din canalul central. Mentenanta se face usor datorita pozitionarii externe a ventilatorului. Camera este configurata pentru necesitatile beneficiarului, putand fi oricand extinsa cu unitati suplimentare de control, componente de aer etc.

_RA_3100_400_web.jpg

VESTIARUL

Vestiarul este de asemenea conceput in aceeasi maniera de constructie usoara: mult material textil, putin metal. Cadrul poate fi asamblat si materialul textil se fixeaza cu conectori rapizi. Toate conexiunile sunt pregatite pentru usi si lumini. Astfel se pot garanta instalarea si dezinstalarea rapida.

_RA_2952_400px_web.jpg

MOBILIERUL

Masa de lucru este facuta din blat de fibra de densitate medie acoperit cu pudra cu dimensiunea de 2m x 2m si include sursa de lumina cu priza 220V. In vestiar se afla o bancuta swing-over cu spatii pentru incaltaminte si un raft. Mobilierul convinge prin designul estetic, materialele solide folosite si curatarea usoara.

_RA_2927_400px_web.jpg

ILUMINAREA

S-a investit timp si efort in designul modului de iluminare. S-a creat astfel buna iluminare a spatiului de lucru si stralucirea perfecta in intreaga camera. Prin combinarea celor doua se obtine raportul optim intre functie si design.

Donut

CONCEPTE

Camera curata poate fi construita folosind diverse concepte sau combinatii intre acestea.

bottom of page