top of page

SEMICONDUCTORI

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

CAMERELE CURATE PENTRU ELECTRONICE - SEMICONDUCTORI​

 

Contaminarea este o sursa imensa de probleme in productie si cedarea ulterioara a produselor in utilizare, facand camerele curate critice in productia si ambalarea semiconductorilor, inclusiv in cazul cercetarii. Camerele curate necesita control al electricitatii statice, particulelor, degazarii si a altor surse de contaminare. Camerele noastre curate de tip Hardwall pot satisface toate aceste cerinte continuand cu camerele versatile si compacte de tip Softwall

In acest domeniu, in functie de aplicatii, sunt necesare camere cu nivel de curatenie incepand de la ISO  5 conform ISO 14644 / Clasa 100 conform Standardului Federal 209 si mergand pana la ISO  8 conform ISO 14644 / Clasa 100,000 conform Standardului Federal 209.  

Pentru atingerea acestui nivel Cleanroom Expert concepe, produce si instaleaza camerele curate tinand cont de necesitatile specifice. Putem oferi camere curate Hardwall care pot satisface cele mai exigente cerinte ambientale sau camere curate Softwall care ofera un mare grad de flexibilitate putand fi folosite pentru stocare sau aplicatii similare.

Cleanroom Expert de asemenea ofera sisteme de filtrare multi-nivel care folosesc pre-filtre si filtre HEPA, o varietate larga de optiuni de iluminare sau sisteme de curgere laminara a aerului care pot fi integrate cu sistemele HVAC existente.

ILUMINARE

PANELURI LED

BENZI LED

TUBURI NEON

FILTRARE

PRE-FILTRE

FILTRE HEPA

FILTRE ULPA

Pentru a descoperi solutiile oferite de Cleanroom Expert precum si despre serviciile de design, mentenanta si instalare a camerelor curate da-ne un telefon! Vei avea ocazia de a discuta cu un inginer despre nevoile tale cu privire la camerele curate.

HARD WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai inalt (clasa ISO 5 - 6). Finisarea peretilor face atractiva abordarea hardwall si pentru clase de curatenie mai joase (clasa ISO 7-8) pentru ca peretii sunt mai usor de curatat decat cei softwall. 

SOFT WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai redus (clasa ISO 7 - 8). In acest fel este redusa investitia initiala, pastrand in acelasi timp nivelul de curatenie.

bottom of page