top of page

TRATARE APA

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

CAMERELE CURATE IN DOMENIUL TRATARII APEI

Tratarea apei este o parte necesara unei societati functionale deoarece apa este atat de necesara vietii noastre. Fiecare bautura rece, cub de gheata si dus fierbinte depindede facilitatile de tratare a apei si apa curata pe care acestea o funrizeaza. Este necesar un nivel de control extrem de ridicat pentru testarea puritatii apei si de aceea camerele curate din domeniul tratarii apei au nevoie sa atinga clasa de curatenie ISO 5 conform ISO 14644 sau Clasa 100 conform Standardului Federal 209 pentru asigurarea sanatatii publice.

Cleanroom Expert de asemenea ofera sisteme de filtrare multi-nivel care folosesc pre-filtre si filtre HEPA, o varietate larga de optiuni de iluminare sau sisteme de curgere laminara a aerului care pot fi integrate cu sistemele HVAC existente.

ILUMINARE

PANELURI LED

BENZI LED

TUBURI NEON

FILTRARE

PRE-FILTRE

FILTRE HEPA

FILTRE ULPA

Pentru a descoperi solutiile oferite de Cleanroom Expert precum si despre serviciile de design, mentenanta si instalare a camerelor curate da-ne un telefon! Vei avea ocazia de a discuta cu un inginer despre nevoile tale cu privire la camerele curate.

HARD WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai inalt (clasa ISO 5 - 6). Finisarea peretilor face atractiva abordarea hardwall si pentru clase de curatenie mai joase (clasa ISO 7-8) pentru ca peretii sunt mai usor de curatat decat cei softwall. 

bottom of page