top of page

INDUSTRIA AUTO

Camere curate conform: ISO 14644 / EU-GMP / FED-STD-209E

CAMERELE CURATE IN INDUSTRIA AUTO

Industria auto necesita camere curate pentru o intreaga varietate de procese diferite la diverse niveluri ale lantului de aprovizionare. Aceasta poate include de exemplu diverse teste de performanta ale vopselurilor si finisajelor precum si teste de controlul calitatii. Majoritatea producatorilor de componente auto trebuie sa se supuna standardelor ISO9001 sau ISO/TS 16949 pentru productie si un mediu ambiental curat ajuta la mentinerea standrdelor ridicate ale controlului de calitate.

Cleanroom Expert de asemenea ofera sisteme de filtrare multi-nivel care folosesc pre-filtre si filtre HEPA, o varietate larga de optiuni de iluminare sau sisteme de curgere laminara a aerului care pot fi integrate cu sistemele HVAC existente.

Cleanroom Expert produce camere curate, totul fiind conceput pentru a intampina nevoile industriei auto incepand de la design si pana la instalare. Camerele Cleanroom Expert pot fi de sine statatoare sau pot incorpora zidurile existente, structurile fiind de inalta calitate, durabile si de inalta performanta. Camerele Hardwall ofera un nivel de control ridicat asupra contaminarii, presiunii, incarcarii electrostatice si umiditatii, pot fi facute sa respecte cele mai stricte standarde ISO sau ale altor sisteme de management al calitatii. Acestea ofera flexibilitate si versatilitate fara a compromite controlul, in timp de camerele curate Softwall ofera un mediu curat cu un foarte mare grad de flexibilitate si pot fi folosite de asemenea si pentru stocare de materiale.

ILUMINARE

PANELURI LED

BENZI LED

TUBURI NEON

FILTRARE

PRE-FILTRE

FILTRE HEPA

FILTRE ULPA

Pentru a descoperi solutiile oferite de Cleanroom Expert precum si despre serviciile de design, mentenanta si instalare a camerelor curate da-ne un telefon! Vei avea ocazia de a discuta cu un inginer despre nevoile tale cu privire la camerele curate.

HARD WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai inalt (clasa ISO 5 - 6). Finisarea peretilor face atractiva abordarea hardwall si pentru clase de curatenie mai joase (clasa ISO 7-8) pentru ca peretii sunt mai usor de curatat decat cei softwall. 

SOFT WALL

Aceasta abordare este mai potrivita pentru zonele care necesita un grad de curatenie mai redus (clasa ISO 7 - 8). In acest fel este redusa investitia initiala, pastrand in acelasi timp nivelul de curatenie.

bottom of page